Nuorisohallit kilpailtiin Pajulahdessa

11.12.2017

Annukka, Tuukka ja Ville mitalisijoille

Nuorisohallit 9-15-vuotiaille yleisurheilijoille järjestettiin sunnuntaina 10.12.2017 Pajulahdessa. Tapahtumaan osallistui Pyrinnöltä 11 nuorta urheilijaa.

15-vuotiaiden sarjassa Annukka Vainonen työnsi kuulassa voittotuloksen 11,18. Lisäksi hän kilpaili pikajuoksussa ja pituushypyssä. Samoihin lajeihin osallistui myös Tuukka Ingers, joka hänkin sijoittui parhaiten kuulantyönnössä. Toinen sija irtosi tasan 11 metrin työnnöllä.

13-vuotias Ville Vihertö ahkeroi kaikkiaan neljässä lajissa ja sijoittui niissä kaikissa hyvillä tuloksillaan vähintään neljän parhaan joukkoon. Hopealle hän juoksi 600 metrin kilpailussa tuloksella 1.49,03.

Pyry Ingers, Luukas Huppunen, Leevi Hyypiä ja Vilppu Pirinen osallistuivat 9-vuotiaiden sarjaan. Kaikki pojat tekivät hienoja suorituksia ja sijoittuivat hyville sijoille.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Martta ja Saara Huppunen sekä Hertta ja Iiris Niemi kilpailivat hyvin omalla tasollaan.