Perinteisessä Suijankoskenjuoksussa mukana pyrintöläisiä

29.4.2016

Luukaksen ja Iiriksen vauhdit riittivät palkintopallille

41. Suijankoskenjuoksussa nautittiin järjestäjän mukaan tapahtuman historian parhaimmasta säästä: lämpötila +14, tuuletonta, ennustettu sadekin viivästyi. Myös 6,2 kilometrin reitti oli hyvässä kunnossa.

Miesten sarja oli kovatasoinen. Voittoon juoksi Elimäen Vauhdin Hannu-Pekka Pukema ajalla 19.24. Teutjärven ympärijuoksussa kovinta vauhtia pistellyt pyrinnön Teemu Huppunen jätettiin tällä kertaa tiukasti neljänneksi ajalla 20.27. Naisissa kovinta vauhtia piti Vehkalahden Veikkojen Katariina Lonka, 23.06. Pyrinnön Janna Niemi pinkoi matkan aikaan 27.30, jolla irtosi kahdeksas sija.

Lasten sarjoissa kisailivat Luukas, Martta ja Saara Huppunen sekä Kerttu, Iiris ja Hertta Niemi. Luukas ja Iiris pääsivät pokkaamaan palkintopystit.