Pyrintöläiset mukana pm-maastoissa Lahdessa

12.5.2019

Joukkuehopeaa: Lucas, Tiitus ja Arttu

Arttu Järvinen 9-vuotiaiden nopein

Pm-maastot järjestettiin Lahden mäkihyppytornien kupeessa lauantaina 11.5. Osallistujia oli upeasti 134, mikä on puolet enemmän kuin edellisvuonna. Juoksureitillä hyödynnettiin Salpausselän mäkistä maastoa. Kilpailut saatiin sopivasti päätökseen ennen iltapäivän sateita.

Pyrinnön päivä alkoi loistavasti, kun 9-vuotias Arttu Järvinen otti komean voiton kilometrin matkalla. Alusta asti kilpailua johtaneen Artun voittoaika oli 4.10. Samassa sarjassa juoksivat hienosti myös Tiitus Rytkölä (4.24) ja Lucas Hyypiä (4.53), jotka yhdessä Artun kanssa ylsivät joukkuekilpailussa hopealle.

10-vuotiaat Taavi Rytkölä ja Leevi Hyypiä sijoittuivat sarjassaan hienosti neljänneksi ja viidenneksi. Taavin aika kilometrin reitillä oli 4.12 ja Leevin 4.30.

Martta Huppunen sekä Hertta ja Iiris Niemi saavuttivat juoksuillaan joukkuehopeaa. Kahden kilometrin matkalla Iiris oli neljäs ajalla 9.06, Martta kuudes (9.47) ja Hertta seitsemäs (9.51).

13-vuotias Saara Huppunen sijoittui kahden kilometrin matkalla kahdeksanneksi ajalla 8.58, ja Kerttu Niemi 14-vuotiaiden kolmella kilometrillä neljänneksi ajalla 13.59.