Teemu Huppunen SM-maastoissa Vöyrissä

8.5.2016

Teemu sijalle 26.

Iitin Pyrinnöllä oli pitkästä aikaa edustaja aikuisten Sm-kilpailuissa. Tänään juostuissa Sm-maastoissa Teemu sijoittui hienosti sijalle 26. Voiton vei Jarkko Järvenpää. Eroa voittajaan tuli lähes kuusi minuuttia. Pienet ongelmat vaivasivat Teemun valmistautumista ja itse juoksemistakin 12 kilometrin matkalla. Kaiken ollessa kunnossa ero voittajaan tulee olemaan varmasti paljon pienempi.

Hyvää kokemusta kuitenkin Teemulle roppakaupalla tuleviin koitoksiin. Teemu juoksi Vöyrissä myös eilen osallistuen M40 sarjan 6 kilometrille. Sijoitus lauantaina oli viides. Siinä sarjassa Teemu edusti Kymenlaakson Urheiluveteraaneja.

Teemu nähdään kauden aikana muissakin Sm-kisoissa. Kalevan Kisojen 10 000 metrin A-rajan rikkominen on hakusessa ja joka tapauksessa Teemu osallistuu syksyllä Sm- maratonille.

Vöyrissä juoksi myös Saara Huppunen 10-vuotiaiden Flying Finns kisan. Kilometrin matkalla Saara sijoittui sijalle 15 vain 42 sekuntia voittajasta.

Mukana oli vielä Martta Huppunen, joka juoksi hienosti 9-vuotiaiden sarjassa sijalle 35.